Arrangementer

Spor 2: Lær at lave dine egne SØM-analyser

Dato: 3. maj 2018 - 18. juni 2018Tidspunkt: todageskursus - flere datoer i maj og juniSted: Flere steder i landet. Se på tilmeldingssiden

Arbejder du med sociale investeringer i en kommune, i en organisation eller i staten? Så har du nu chancen for at komme på kursus i at bruge SØM – Den Socialøkonomiske Investeringsmodel. Lær at lave dine egne SØM-analyser er et todageskursus, som giver en grundig indføring i SØM og har fokus på at gøre deltagerne i stand til at lave deres egne analyser i SØM. Det udbydes flere steder i landet i løbet af maj og juni måneder.

Seminar: Hvordan overlever velfærdsstaten?

Dato: 24. maj 2018 - 26. maj 2018Tidspunkt: 24. maj - 26. majSted: Aarhus. Nærmere adresse følger.

Velfærdsstatens fremtid er til dagsordenen, når danske og internationale eksperter, politikere, debattører og praktikere over tre dage i maj mødes til seminar på Aarhus Universitet. VIVE er repræsenteret med flere eksperter.

Fra filmen 'Standing Tall'

Standing Tall – film og debat i Cinemateket om anbragte børn og unge

Dato: 25. maj 2018Tidspunkt: 17:00-21:00Sted: Cinemateket, Gothersgade 55, 1123 København

Hvad kan vi som samfund gøre bedre for at hjælpe de børn og unge, som mistrives og er nødt til at blive anbragt udenfor hjemmet? Kom til film og debat i Cinemateket fredag den 25. maj, og hør seniorforsker Anne-Dorthe Hestbæk give sit bud på dette, når hun stiller op til debat efter månedens film, den franske prisvinder ’Standing Tall’.

Modelfoto: Lars Degnbol/VIVE

Kan sagsbehandlerne forbedre dialogen med anbragte børn via Skype og SMS? – København

Dato: 31. maj 2018Tidspunkt: 16:00-18:00Sted: Herluf Trolles Gade 11, 1052 København K

Videosamtaler, SMS’er og chat kan være med til at styrke dialogen og relationen mellem anbragte børn og unge og deres kommunale sagsbehandlere, men det kræver et strategisk ledelsesfokus, og at der styr på teknikken. Det viser et projekt om teledialog, som du kan høre mere om på dette gå hjem-møde i København.