Velkommen til VIVE

SFI og KORA er gået sammen og blevet til VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd. Her på hjemmesiden kan du finde nyheder, arrangementer og en række informationer om VIVE.

Kategorier

Om VIVE

VIVE har set dagens lys den 1. juli 2017 efter en fusion mellem SFI og KORA. VIVE beskæftiger sig med de samme emneområder og typer af opgaver som de to hidtidige organisationer – dvs. social- og sundhedsområdet, børn og familie, ældre, beskæftigelse, uddannelse samt økonomi og administration.

VIVE er ligesom de to hidtidige organisationer en uafhængig statslig institution under Økonomi- og Indenrigsministeriet, og centeret skal ifølge loven bidrage til at løse velfærdssamfundets udfordringer og styrke kvalitetsudvikling, effektivisering og styring i den offentlige sektor.

VIVE har cirka 200 medarbejdere og har hovedkvarter i København samt en afdeling i Aarhus.

På hjemmesiden her finder du bl.a. nyheder om projekter, publikationer og arrangementer, og du kan også finde en liste over  alle VIVEs medarbejdere. Hvis du har brug for at finde mere detaljeret viden om den enkelte medarbejder eller leder efter en konkret rapport, så skal du stadig søge på de to hidtidige hjemmesider: kora.dk og sfi.dk.

Hvis du vil læse mere om VIVEs formål, bestyrelse og organisation, finder du det her.

Følg os på sociale medier og i nyhedsbrevet

VIVE er naturligvis også på de sociale medier, hvor vi deler aktuel viden om de samme emner, som SFI og KORA hidtil har beskæftiget sig med. Her vil vi blandt andet fortælle om nye forskningsresultater, aktuelle temaer og gåhjemmøder.

Vi kommer rundt om alle velfærdssamfundets store emneområder: social og sundhed, ældre, børn og unge, beskæftigelse, uddannelse samt økonomi og administration.

Du kan følge os på de nye VIVE-profiler – og del dem også gerne med dit netværk. Find os på Twitter, Facebook og LinkedIn.

KORAs og SFI’s nyhedsbreve udkommer ikke længere, og alle abonnenter vil fremover få VIVEs nyhedsbrev i stedet. Du får nyhedsbrevet i din indbakke hver uge, og indholdet vil også her spænde over nye resultater og projekter, arrangementer, formidlende artikler og aktuelle temaer.